У Львові дозволять відкритися школам із стовідсотковою вакцинацією

4654 0
На завтра під мерією планувався протест-звернення батьків та дітей до міської влади з вимогою відновити офлайн-навчання у школах міста Львова.
Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Школи, де 100% працівників вакциновані від коронавірусної інфекції, зможуть повернутися до офлайн-навчання. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Поверніть дітей за парти, або Не демотивуйте вакцинованих вчителів

Міський голова сказав, що місто готове відновити навчання в очному режимі, як тільки динаміка госпіталізацій стабілізується. Але зможуть працювати тільки ті заклади, де усі працівники шкіл вакциновані двома дозами вакцини, як цього вимагає червона зона.

«Протягом останніх днів я отримав десятки дзвінків та звернень... Батьки незадоволені тим, що діти, особливо молодші класи, змушені навчатись дистанційно. Але з іншого боку ми отримуємо звернення від медиків, які лікують ковід. Ми готові відновити навчання у очному режимі, як тільки динаміка госпіталізацій стабілізується. Але правила “червоної зони”, які затвердив Кабмін, ніхто не скасовував. Тому всі заклади мають бути на 100% готовими. Це єдина умова, за якої ми зможемо відновити нормальний навчальний процес», – повідомив Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові зареєстрували петицію про відновлення офлайн-навчання у червоній зоні

Нагадаємо, що сьогодні у Львові зареєстрували петицію про відновлення очної форми навчання в освітніх закладах під час «червоної» зони за умови 100% вакцинації колективів освітніх закладів. Із 500 необхідних голосів петиція уже назбирала понад 320 голосів.

Додамо, що на завтра, 3 листопада, в 11:00 на площі Ринок запланована акція-звернення батьків та дітей до міської влади з вимогою відновити офлайн-навчання у школах міста Львова. 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!