У Львові дозволили будувати багатоповерхівки та офісний центр

4198 0
Виконавчий комітет Львівської міської ради видав містобудівні умови та обмеження на проектування низки об’єктів будівництва.
фото: projeto-a.com

фото: projeto-a.com

Зокрема, виконком видав обмеження для спорудження громадянкою Дьоміною М. А. багатоквартирного житлового будинку на вул. Червоній, 17, ТОВ «Профіт-Торг» житлового комплексу на вул. Зеленій, 204 з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом. Також виконком затвердив умови та обмеження ТОВ «Перфект Плюс» для будівництва споруди змішаного використання з житловими одиницями у верхніх поверхах, об’єктами громадського обслуговування та вбудовано-прибудованими автостоянками на вул. Л. Перфецького, 2.

Читайте також: У Львові видали містобудівні умови на будівництво 6 об’єктів. Перелік

Крім того, умови та обмеження затвердили ТОВ «Пента Л» для проведення реконструкції будівлі по вулиці Промисловій під офіс-склад та реконструкцію нежитлових приміщень на вул. Хімічній, 4 з розширенням за рахунок надбудови під офісний центр.

Водночас члени виконкому вирішили перенести розгляд питання про розробку детального плану території у районі вул. Героїв Майдану, вул. М. Глінки, ініціатором якого виступив «Холдинг емоцій «ФЕСТ!». З огляду на те, що йдеться про потенційну забудову місцевості в історичному ареалі і біля парку, члени виконкому вирішили виїхати на місце і там вивчити ситуацію.

Крім того, виконком не погодив розробку детального плану території в районі вул. Джорджа Вашингтона, вул. Довгої, вул. Хлібної, ініціатором якого виступив Олександр Барилюк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!