У Львові дозволили будувати багатоповерхівки в центрі та поблизу в’язниці

3815 0
Виконком надав низку містобудівних умов та обмежень.
фото: projeto-a.com

фото: projeto-a.com

Члени виконкому Львівської міської ради дали дозвіл на проектування багатоповерхового житлового будинку по вулиці Пекарській, 30а.

Як розповів головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, йдеться про спорудження другої черги житлового комплексу, який зводить компанія РІЕЛ. Згідно з містобудівними умовами, гранична висота будівлі не може перевищувати 24 метри.

Читайте також: У Львові побудують першу житлову 22-поверхівку. Візуалізація

За адресою Пекарська, 30 компанія уже звела будинок. Згідно з даними на сайті забудовника, метр квадратний у цій будівлі коштує майже 40 тисяч грн.

Крім того, виконком дозволив проектувати житловий будинок по вулиці Шевченка, 146а поблизу виправної колонії №30.

Згідно з рішенням, виконком дозволив проектувати багатоквартирний будинок максимум на шість поверхів.

Ще один дозвіл на проектування багатоквартирного житлового будинку по вулиці Очаківській.

Також члени виконком затвердили детальний план території між вулицями Левицького, Мечникова та Пекарською, де громада УПЦ КП хоче збудувати храм. За словами Юліана Чаплінського, під час перемовин з громадою дійшли до рішення, що та тому місці можна буде збудувати храм, але тільки через відкритий конкурс на найкращий проект.

Крім того, виконком дозволив розробку детального плану території, обмеженої вулицями Свєнціцького, Мушака, Дібровною, Івана Франка. Натомість дозвіл на розробку аналогічного плану по вулиці Кримській відклали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!