У Львові дозволили перебудувати колишній завод «Мікроприлад»

8182 0
Висота будівлі не має перевищувати 40 метрів.
Фото: Візуалізація забудовника

Фото: Візуалізація забудовника

Виконком Львова дозволив «Будівельній компанії «Нове місто» перебудувати будівлю колишнього заводу «Мікроприлад» на вул. П. Ніщинського, 35 і облаштувати там офісні, торгівельні приміщення та заклади харчування. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 11 грудня.

Читайте також: На Шота Руставелі облаштують готель. Візуалізація

Компанії затвердили містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію корпусу № 5 з розширенням за рахунок надбудови 9-го поверху та пристосуванням адміністративних приміщень під офісні, торгівельні приміщення та заклади харчування у технопарку «Личаків».

Нежитлові приміщення, які підлягають реконструкції, розміщені у зоні КС-6 – зоні технопарків, відповідно до плану зонування територій Личаківського району.

За даними платформи Youcontrol, «Будівельна компанія «Нове місто» зареєстрована на вулиці Валовій,29. Директором та співвласником фірми є Павло Власюк. Частка також належить закритому інвестиційному фонду «Скриня» ТзОВ «Компанія управління активами «Приват капітал» та Ірині Добощак.

Читайте таокж: Відому пам’ятку на Шевській перебудують і облаштують на даху тераси

Тут раніше працював завод із виробництва вимірювального обладнання «Мікроприлад», який був заснований у 1946 році і який припинив виробництво у 2006 році. Коли підприємство призупинило свою діяльність, частину приміщень заводу продали, а решту здали в оренду. 

Христина Гоголь




+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!