У Львові дозволили проводити масові заходи. Умови

3368 0
Деталі напрацювання для організаторів подій планують презентувати цього тижня.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

заходи та події з дотриманням карантинних вимог. Про це повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Зокрема, на території, де відбувається подія, може бути не більше, ніж одна людина на 5 кв. метрів. Організатор заходу несе відповідальність за дотримання відстані між учасниками заходу не менше ніж 1,5 м.

Читайте також: МОЗ дозволило послабити карантин на Львівщині. Чи готова область і Львів

За словами Андрія Москаленка, деталі напрацювання для організаторів подій планують презентувати цього тижня.

Водночас, як повідомляє пресслужба ЛМР із посиланням на керівницю штабу з протидії коронаірусу Галину Слічну, останні два тижні спостерігають тенденцію до зменшення кількості людей, яких госпіталізують в лікарні.

«Продовж доби було проведено 607 ПЛР-аналізів, з яких 20%, тобто 124, є позитивними. З них 50 – місто Львів. Якщо аналізувати попередню добу, то в наші медичні заклади поступив 21 пацієнт», – каже вона.

Спочатку обласна комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення про те, заходи і події, чи це в приміщенні, чи це на вулиці, можуть відбуватися з розрахунком 1 особа на 5 кв. метр. А вчора, 21 липня, міська комісія теж ухвалила відповідне рішення.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!