У Львові дозволили роботу візових центрів та магазинів одягу. Коли запрацюють

28321 0
Всі ці заклади працюватимуть за окремими протоколами.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові оприлюднили наступні етапи послаблення карантину. Зокрема сьогодні, 14 травня, міська комісія з питань ТЕБ і НС вирішила дозволити з 15 травня відкрити візові центри, магазини з одягом, білизною, взуттям, а також продовольчі ринки. Це стосується лише тих магазинів, що мають прямий вихід на вулицю.

Читайте також: Перукарям могли дозволити стригти людей на вулиці. Галина Слічна про нові правила і перевірки у Львові

Із 18 травня запрацюють магазини одягу, білизни та взуття, які розташовані в торгових центрах та міські поліклініки для амбулаторного лікування.

Всі ці заклади працюватимуть за окремими протоколами. Якщо виявлять порушення, у міськраді обіцяють виписати штраф та зачинити.

«Якщо впродовж 3-х днів відсоток позитивних результатів буде більшим 23% від кількості протестованих за добу, комісія прийматиме рішення про відновлення карантинних обмежень»,– розповів міський голова Андрій Садовий.

Читайте також: Послаблення карантину у Львові. Як доїхати на роботу

Нагадаємо, що карантин у Львові через пандемію Covid-19 запровадили 12 березня. Він триватиме щонайменше до 22 травня. У Кабміні кажуть, що ймовірно карантин триватиме й надалі, але з поступовими послабленнями. В регіонах дозволять запроваджувати адаптивний карантин.

11 травня у Львові дозволили відкрити парки, сквери та літні майданчики ресторанів. А з 12 травня відкрили перукарні та салони краси.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!