У Львові дозволили збудувати ще кілька багатоповерхівок. Адреси

4500 0
На засіданні виконавчого комітету ЛМР прийнято 10 рішень, які стосуються видачі містобудівних умов та обмежень на будівництво, розроблення детального плану територій тощо.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Одне питання було перенесено з метою детальнішого доопрацювання та аналізу.

Відтак, виконавчий комітет прийняв такі рішення:

1. «Про розроблення детального плану території, обмеженої вул. Шота Руставелі, вул. Зеленою, пл. Є. Петрушевича»

«Мова в більшості йде про пл. Петрушевича. В нас є розроблена документація, з допомогою детального плану ми хочемо розробити розміщення підземного паркінгу. Але звернення було від власника, щоб мати там можливість зробити торгові приміщення. Детальним планом буде встановлено, де має бути паркінг», – розповів Максим Курко, начальник відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби, під час доповіді питання на засіданні виконавчого комітету.

2. «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 09.06.2017 №502»

«Мова йде про те, що змінилась кількість квартир, раніше були видані містобудівні умови, зараз у них замість 97 квартир – 126. Але це мова про перепланування наявної площі,  об’єми не змінюються, поверховість також не змінюється. Ця кількість квартир не впливає на кількість паркомісць. Містобудівними умовами передбачена відповідна кількість паркомісць», – додав Максим Курко.

3. «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво управлінням освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради підйомної платформи для перевезення людей з особливими потребами у СЗШ № 95 на вул. І. Кавалерідзе, 15».

«Мова йде про підйомник для маломобільних груп», – додав  начальник відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби.

Читайте також: Місто бар’єрів. Як почувається у Львові людина на візку

4. «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Будімекс Проект» трансформаторної підстанції та розподільчого пункту на вул. А. Лінкольна, 6-А»

«Мова йде про трансформаторну підстанцію поруч будинку», – додав Максим Курко.

4. «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням ТзОВ «Компанія "Дамант"» адміністративних приміщень під літерою «Г-1» на вул. Левандівській, 5 шляхом прибудови»

5. «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. Бурієм С. М. багатоквартирного житлового будинку з нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. І. Сулими, 15 та вул. Кондукторській, 29 зі знесенням наявних будівель»

«Там зона Ж1, ми даємо відповідно до регламенту зонінгу обмеження у висоті до 15 м в стінах, висота будинку – 4 поверхи. Вони по проекту хотіли більше, але ми їх обмежуємо. У них у власності земельна ділянка. Вони зносять індивідуальні житлові будинки. Ми їх обмежуємо у забудові, при проектуванні вони змушені будуть забезпечити ці показники», – розповів Максим Курко, начальник відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби.

6. «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. Проциком О. О. і Знак О. Ю. квартири № 2 та квартири № 4 у будинку № 17 на вул. Канівській шляхом добудови і надбудови та будівництва господарських приміщень зі знесенням існуючих нежитлових споруд»

«Одна частина вже реалізована, будуть реалізовувати ліву частину будинку», – додав Максим Курко.

Читайте також: Чи знесуть у Львові хоч одну новобудову?

7. «Про відмову ТзОВ «Галіндустрія» у наданні містобудівних умов та обмежень на будівництво заводу з виробництва металевих меблів на вул. Земельній, 22»

«Там були питання щодо адреси, бо у них всі документи на майно були на адресу іншу, але було рішення адміністрації про зміну адреси на вул. Земельну, 22. Тому всі документи треба привести у відповідність», – пояснив начальник відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби.

8. «Про відмову гр. Карпин О. М. у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію з розширенням будівлі флігелю на вул. І. Франка, 50 за рахунок надбудови»

«Також нема всіх документів», – додав Максим Курко.

9. «Про відмову гр. Ковчу А. В. у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію з розширенням квартири №69 на вул. І. Кавалерідзе, 27 за рахунок простору горища»

«Нема усіх правоустановлюючих документів», – додав начальник відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби.

10. Одне з питань вирішили перенести на доопрацювання – «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «ДЮК ЛТД» житлового комплексу на вул. Малоголосківській».

«Містобудівна рада схвалила їхню поверховість на 4 поверхи. Ми їм надаємо містобудівні умови на всю земельну ділянку, щоб вони у подальших стадіях, якщо будуть хотіти будувати, ці умови не змінювали. Висота стін 15 м, будинок на 4 поверхи. Звичайно, що там є деяка проблема з вулицями, бо там індивідуальна житлова забудова і вулички вузькі. На цей час вже проведена реконструкція вулиці Малоголосківської, яка вже повністю зроблена. В планах – реалізовувати почергово інші вулиці», – розповів Максим Курко, начальник відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!