У Львові дозволили збудувати ще один приватний пологовий будинок. Візуалізація

26898 6
У центрі працюватиме мережа приватних клінік Medicover, яка також будує приватний пологовий на Мазепи, 23.

Виконком ЛМР погодив реконструкцію будівель на Раппопорта, 6 під приватний медичний центр із пологовим будинком. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили у п’ятницю, 18 жовтня.

Читайте також: Григорій Козловський збудує у Львові спортнивний табір для дітей. Схема

Земельна ділянка площею 0,2463 га, на якій збираються будувати, призначена для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови. У квітні депутати ЛМР затвердили ТзОВ «Лемберг медікал Центр» проєкт землеустрою під будівництво медичного центру.

Висота будівель не має перевищувати 18 м, що становить приблизно 6 поверхів, а відсоток забудови – 52%. За цією ж адресою розташована 3-тя міська клінічна лікарня Львова. Як уточнив під час засідання виконкому архітектор ТзОВ «Студія 5Ф» Андрій Ігнатюк, який розробляв проєкт медцентру, тут розташують приватний пологовий. Із візуалізації можна зрозуміти, що у центрі працюватиме мережа приватних клінік Medicover, яка також будує приватний пологовий на Мазепи, 23.

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Лемберг медікал Центр» належить дружині львівського бізнесмена та депутата Григорія Козловського Юлії, а керівником фірми є він сам. 

Читайте також: Спочатку межі парку, тоді готель. Чи буде у Львові Hilton і до чого тут ЮНЕСКО

Додамо, що тиждень тому доньці Григорія Козловського дозволили збудувати готель на вулиці Дорошенка, що спровокувало обуоення мешканців. Бізнесмен називає себе співвласником будівельної компанії Avalon, що веде активне будівництво у Львові, є власником ресторанів «Королівська пивоварня», «36По», Cabinet та «Гранд готелю» та займається реконструкцією Винниківського озера.

Крім цього, власне його та наближені до нього фірми торік купили декілька будівель та приміщень у центрі Львова, зокрема на площі Ринок та Дорошенка.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
19 Жовтня, 2019 23:49
Т Якщо будуть малі зарплати, нічого у них не вийде.
Висококласні специ за 15000гр на міс.не будуть працювати. Думаю зарплата від 1000$ і вище десь реально.
19 Жовтня, 2019 23:43
Іван Цікаво скільки будуть коштувати пологи? Яка зарплата буде у лікарів? І саме головне хто буде приймати пологи?
18 Жовтня, 2019 20:27
L. Тихо-тихо, бикувати будете до своєї мами чи своєї дружини. Ше раз: "Виконком ЛМР погодив реконструкцію будівель на Раппопорта, 6 під приватний медичний центр із пологовим будинком." Про вул. Мазепи, 23 згадано лише в контексті будівництва тією ж компанією. Під реконструкцією можна розуміти все шо завгодно, і така реконструкція, як у запропонованому варіанті, є неприпустимою для центральної частини Львова, міста, яке, судячи з вашої нездорової риторики, вам чуже і байдуже рівно так само, як і авторам цього архітектурного "витвору". Я живу в прекрасному австрійському будинку, ремонт якого, на щастя, робиться самими мешканцями і не залежить від подачки ЛМР, коштів якого стане хіба на побілку стін. Були б бажання і виховання дбати про свої будинки, тоді й поговорити можна про люмпенізацію населення Львова і зниження рівня його культури як у спілкуванні, так і у відношенні до оточуючого його середовища. Ше раз: реконструкція як така до надання послуг не має нічого спільного.
18 Жовтня, 2019 18:56
@L [***] в тебе в голові,люмпен: тут йдеться не лише про поліклініку, а й пологовий будинок на Мазепи. Очі роззуй. І харош нити про «спадщину», яка падає людям на голову ( сам свідок). В місті набудували будинків, а шкіл, садочків та нормальних клінік - ні. А про пренатальний я згадав у контексті платного роддому: краще заплатити $1500 за норльні роди і спокійну дружину, чим за той бомжатник, де ще совок залишився, але з новими стінами. Буде твоя дружина народжувати, то тоді побачиш
18 Жовтня, 2019 15:23
L. @Гість,
давно в голові каша? ) Шо таке "накінець-то", "перенатальний", і яке відношення має якість послуг до будівництва в історичній частині міста?
18 Жовтня, 2019 13:22
Гість Накінець-то можна буде отримати адекватні послуги в пологовому будинку за ті гроші, що ти вивалюєш на перенатальному і отримуєш у відповідь хамство та відношення як до скотини.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!