У Львові другий місяць шукають зниклу літню жінку. Фото

1840 0
Вона має проблеми з пам’яттю, але знає своє ім’я.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

У Львові рідні продовжують шукати 85-річну Марію Чугай, яка загубилась ще 15 вересня. Жінка вийшла з дому на вул. Тракт Глинянський, відтоді знайти її не вдалось.

Жінка була одягнена в хустину, як на фото, темно сірий сарафан та фіолетовий светр, чорне потерте взуття.

Рідні зазначають, що Марія Чугай має проблеми із пам’яттю, але добре знає, як її звуть і що вона із села Конюшки. Також може відгукуватись на прізвисько Мириська Боженькова.

«Якщо ви зустрінете схожу бабцю, прохання сфотографуйте на телефон та відправте на Viber (097) 225 93 75. Також її варто спитати, чи вона Марія Чугай і чи із села Конюшки. Якщо відповідь буде ствердною, затримайтесь біля неї та викличте поліцію»– просять рідні.

Також тих, хто побачить жінку, просять звертатись за номерами (097)225 93 75 (Віктор), (098)714 45 05 (Надія). Зазначається, що Марія Чугай могла змінити одяг на тепліший.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!