У Львові два дні діятимуть вуличні кабінети лікаря. Адреси

2412 0
5-6 грудня у Львові проходять «Дні профілактики серцево-судинних захворювань та діабету». У місцях проведення акції організовані вуличні «кабінети лікаря», де всі охочі можуть виміряти рівень цукру в крові, а також перевірити артеріальний тиск.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

На основі отриманих результатів кваліфіковані фахівці визначать персональний ризик виникнення інсульту, серцево-судинних захворювань і діабету та проконсультують у питаннях його профілактики, інформує прес-служба Львівської міськради.

Адреси вуличних «кабінетів лікаря»:

·               комунальна 2-а міська поліклініка на вул. Симоненка, 4

·               поліклінічне відділення від комунальної 5-ї міської клінічної лікарні на вул.Чупринки,43

·               ТЦ «Вам» на вул. Виговського, 100

·               ТВК «Південний»

·               аптеки на вулиці Кульпарківській, 158; Мельника, 14; Тиктора, 3; Коперніка, 54; Кавалерідзе, 1; Шота Руставелі, 13

«Що раніше наші співвітчизники замисляться про важливість і необхідність здорового способу життя та регулярне обстеження у лікарів, то більше життів ми зможемо врятувати. Високий рівень соціальної відповідальності прослідковується у кожному аспекті нашої діяльності, починаючи з обраної стратегії максимального стримування росту цін на ліки, закінчуючи постійним розширенням географії проведення програми «Зупинимо інсульт разом» та «Днів профілактики серцево-судинних захворювань та діабету у Львові». Кількість міст та пацієнтів, які будуть задіяні у 2014 році, збільшиться у декілька разів порівняно з минулим», – розповів доктор медичних наук, професор кафедри пропедевтики внутрішньої медицини №1 Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Андрій Базилевич.

Довідка: Всеукраїнське лікарське товариство і Громадська Рада МОЗ України за підтримки Українського Лікарського Товариства у Львові та Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького у жовтні-грудні  2014 року проводять низку заходів з профілактики  серцево-судинних захворювань та діабету в медичних та найбільших торгівельних закладах обласних центрів України. У рамках цих заходів Українське лікарське товариство у Львові, 5-6 грудня 2014 року проводить «Дні профілактики серцево-судинних захворювань та діабету».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!