У Львові двоє поліцейських хочуть повернутись на службу через суд

2528 0
Двоє працівників патрульної поліції Львова, подали позов до суду, вважаючи своє звільнення незаконним. Про це під час брифінгу 12 листопада заявив начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля.
Фото: portal.lviv.ua, gazeta.lviv.ua, dailylviv.com, rbc.ua, galfinance.com.ua

Фото: portal.lviv.ua, gazeta.lviv.ua, dailylviv.com, rbc.ua, galfinance.com.ua

За його словами, позов до суду подав один із працівників поліції, який був звільнений за причетність до конфлікту з охоронцями нічного клубу «Метро», який трапився наприкінці жовтня у позаробочий для поліцейських час. Прізвища працівника, який хоче через суд поновитися на роботі, Зозуля не назвав.

Інший поліцейський, якого звільнили за те, що у нетверезому стані розпочав бійку із перехожими на вулиці, також подав до суду та хоче поновитися на посаді.

Читайте також: Чому у Львові звільнили першого поліцейського?

Варто зазначити, що з початку запуску патрульної поліції у Львові звільнили десять працівників поліції, дев’ять із яких – минулого тижня. Ще один написав заяву на звільнення ще під час навчання. Жоден із працівників поліції, яких звільнили за сон на роботі не виявив бажання поновитися через суд.

Нагадаємо, для патрульної поліції Львова придбають чотири нових мотоцикли. На них поліцейські патрулюватимуть центр Львова, де складно пересуватись на автомобілях. Тендер на їх закупівлю оголосило комунальне підприємство Львова вчора, 10 листопада. Очікується, що загальна вартість мотоциклів не перевищить 600 тис. грн. 

Джерело: zaxid.net.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!