У Львові двоє туристів померли від отруєння чадним газом. Як уберегтись

7344 1
Ще двоє молодих людей перебувають у лікарні у стані середньої важкості.
enugg.com

enugg.com

Сьогодні, 11 січня, у Львові чадним газом отруїлись четверо туристів віком від 20 до 25 років. Двоє з них – 21-річні хлопець і дівчина – загинули. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Молоді люди винаймали помешкання у квартирі на вулиці Дорошенка у Львові. Заселились вони лише вчора ввечері. Троє з них були киянами, а загибла дівчина – зі Сумської області.

Читайте також: Доглядачі коминів: як працюють львівські сажотруси

«Вранці одній з пар стало погано і вони викликали "швидку". Медики госпіталізували їх з діагнозом отруєння чадним газом середньої важкості. Тіла двох інших хлопця та дівчини без ознак життя виявили в сусідній кімнаті. Причина смерті буде встановлена під час експертиз», – прокоментували випадок в поліції.

Зараз поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте також: Пластикові вікна можуть спричинити отруєння чадним газом

Нагадаємо, першими ознаками отруєння чадним газом є головний біль і нудота, може бути втрата свідомості. Першими на отруєння реагують діти та вагітні жінки, а також люди з легеневими та серцево-судинними захворюваннями. Характерними ознаками отруєння чадним газом є блідість шкіри і при цьому – почервоніння обличчя.

Якщо є підозра на отруєння чадним газом, перш за все потрібно відчинити вікна і двері, а вже тоді зайнятись евакуацією потерпілих. Госпіталізація в стаціонар має бути обов’язковою. Детальніше про те, як вберегтись від отруєння чадним газом, що невидимий і не має запаху, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv.

 


Читайте також:
11 Січня, 2019 15:20
666 ... а що там було отим "джерелом" отого чадного газу ? ... знаю про такі ось трагедії через парапетні газові конвектори ...і множинне число я застосував зовсім не випадково ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!