У Львові директор заперечує, що у його школі образили дитину з інвалідністю

3565 0
У Львові матір дитини з обмеженими можливостями поскаржилася, що її доньку вчителька образила на уроці в Школі східних мов. Утім директор закладу заперечує такий факт.
фото: waldorf-school.kiev.ua (умовне)

фото: waldorf-school.kiev.ua (умовне)

За словами Олександра Козловського, директора  Школи східних мов, слова матері дівчинки абсолютно не відповідають дійсності. Більше того, усю ситуацію директор вважає наклепом на школу та паплюженням її імені.

«У тому, що вона каже, немає і слова правди. Так, дійсно дитина була у той день у школі на уроці, але ніякі образи на її адресу не лунали, — зазначив у коментарі Tvoemisto.tv Олександр Козловський. — Я вважаю, що це все — замовна кампанія проти нашої школи. Це робиться спеціально, аби понівечити ім’я закладу, бо ми перейшли з формату російської школи на українську».

Нагадаємо, львів’янка Юлія Меньшикова стверджує, що її дитину образили на уроці у Школі східних мов, що на вул. Шухевича, 2. Про це їй розповіла дев’ятирічна донька із ДЦП після того, як повернулася додому.  «На уроці «Я і світ» вчителька у грубій формі перед усім класом сказала, що дитина взагалі не має бути тут», — розповіла Tvoemisto.tv Юлія Меньшикова.

Додамо, що в управлінні освіти Львівської міської ради запевнили, що про цю ситуацію їм відомо. За словами начальника управління освіти Зоряни Довганик, мама дитини звернулася до них зі скаргою. Після цього працівники управління перевірили ситуацію особисто.

«Наші працівники ходили до школи, спілкувалися з вчителькою, про яку йде мова, але вона слів мами не підтверджує, — прокоментувала Tvoemisto.tv Зоряна Довганик. — Педагог запевняє, що говорила зовсім іншими словами і не ображала дівчинку».

Читайте також: У Львові звільнили вчительку, яку звинувачували у приниженні школярки

Розмовляла Ганна Беловольченко

                                                                   


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!