У Львові дискутуватимуть про освіту як передумову для розвитку особистості та компанії. Де подивитися?

2015 0
Про те, як власники компаній впливають на освітній розвиток компанії та колективу, та як ці зміни позначаються на бізнес-середовищі дискутуватимуть завтра, 5 квітня, на бізнес-сніданку, організованого юридичною компанією HD Partners («Ейч.Ді.Партнерз») за підтримки Tvoemisto.tv.

Головною темою бізнес-сніданку стане «Освіта та знання як передумова для особистісного розвитку, конкурентноздатності компаній та середовищ». Основною аудиторією заходу є успішні люди Західної України, близько 50 осіб, а це власники, керівники, топ-менеджери компаній, які працюють в регіоні. Відтак дискусію з ними вестимуть Олександра Коваль, президент Форуму видавців у Львові, Тарас Кицмей, власник компанії SoftServe, Оксана Форостина, видавець, ТАО, Антон Мартинов, директор видавництва «Наш Формат», Андрій Худо, Холдинг емоцій «!FEST». Модеруватиме зустріч керуючий партнер юридичної компанії HD Partners Володимир Глащенков.

Читайте також: Як допомогти дитині стати успішною? Поради успішних жінок. Відео

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться 5 квітня о 9:30 год. на сайті: tvoemisto.tv/on-line.

Партнери дискусії: Банк «ВіЕс Банк»Страхова компанія «Уніка»,  Веб-студія «GoldWeb»готель «Асторія».

Довідка

Бізнес-сніданок про освіту та знання як основну передумову для особистісного розвитку, конкурентоздатності компаній та середовищ  проводиться юридичною компанією «HD Partners» («Ейч.Ді.Партнерз») за підтримки Tvoemisto.tv.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!