У Львові дискутуватимуть про судову реформу

2459 0
У понеділок, 23 лютого, львів’ян запрошують поспілкуватися із Оксаною Сироїд, заступником Голови Верховної Ради. Основна тема зустрічі – обговорення судової реформи в Україні.

Оксана Сироїд проведе лекції-дискусію на тему: «Судова реформа: українські «традиції» та європейські стандарти». Під час заходу, заплановано розглянути питання політичного впливу на суддів та незалежності органів, що відповідальні за добір, призначення, переведення та звільнення суддів. Також буде піднято проблему впровадження реального самоврядування суддів, добору та відповідальності суддів. Значна увага буде приділена таким аспектам судової-реформи: оновлення суддівського корпусу, процедура прийняття закону про судову реформу.

Читайте також: Львів’янам розкажуть про зміни до податкового законодавства. Як долучитись

Лекція відбудеться 23 лютого о 15.00 год. у конференц-залі філософсько-богословського факультету Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а).

Вхід – вільний. Зважаючи на обмежену кількість місць, реєстрація обов’язкова: http://goo.gl/forms/NaWBPm9tw7.

Додаткова інформація – [email protected], тел.: (093) 993 93 51.

Нагадаємо, що Оксана Сироїд перебуває на посаді віце-спікера Верховної Ради з грудня 2014 року. Була директором Всеукраїнського благодійного фонду «Українська правнича фундація». Працювала викладачем НаУКМА. Є автором навчальних курсів та тренер для суддів, співавтором навчальних посібників. Також експерт Ради Європи. У рамках своєї законодавчої роботи, значну увагу приділяє питанням пов’язаним із реформуванням судової гілки влади в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!