У Львові Диспансер радіаційного захисту населення отримав нове обладнання

1556 0
Медичному закладу передали обладнання вартістю понад 200 000 грн.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Представники організацій «Матері Чорнобиля» та «Допомога для України» (м.Мюнхен, Німеччина) передали медичне обладнання Львівському обласному спеціалізованому диспансеру радіаційного захисту населення. Загальна вартість обладнання – 248370 грн. Про це повідомили у департаменті охорони здоров'я Львівської ОДА.

Зокрема, заклад поповнився аквадистилятором, ноутбуками, дерматоскопом, лабораторним лічильником, медичною шафою з сейфом, деструктором шприців і голок, медичною кушеткою, бактерицидною лампою, кондиціонером інжекторним, пульсоксиметром, електрокардіографом, мікроскопом, отоскопом, блоком безперебійного живлення, стаціонарним комп’ютером, ксероксом та холодильником для клінічної біохімічної лабораторії.

Медичне обладнання громадські організації придбали в Україні. Воно сертифіковане та може бути відразу введене в експлуатацію.

Читайте також: Українець представляє екзоскелет у Кремнієвій долині. Відео

Нагадаємо, що у 2013 році було для диспансеру придбали фізіотерапевтичне обладнання, у 2014 р – гематологічний аналізатор, мікроскоп, холодильник, маніпуляційні столики, апарати для вимірювання артеріального тиску, у 2015 році – сучасне офтальмологічне обладнання: авторефкератометр, щілинну лампу, тестер офтальмологічний для підбору окулярної корекції, у 2016 році – електрокардіограф експертного класу, комп’ютери, дерматоскоп, отоскоп, пульсоксиметри, мікроскоп «Мік-Мед-5», медичні кушетки, медичну шафу та інше обладнання.

Нагадаємо, у жовтні для львівського центру «Мікрохірургія ока» придбали надсучасне обладнання.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!