Політична реклама

У Львові диспетчеризували 70 ліфтів

1719 0
Як поінформувала директор ЛКП «Львівсвітло» Марина Строєва, вже диспетчеризовано 70 ліфтів.

До кінця року заплановано диспетчеризувати усі 333 ліфти у Франківському районі, повідомляє прес-служба Львівської міськради. Нагадаємо, з серпня цього року ЛКП «Львівсвітло» прийняло на обслуговування 957 ліфтів.

Усі диспетчеризовані ліфти можна відслідковувати на комп’ютері у пункті «Львівсвітло». У кожному ліфті встановлена спеціальна кнопка виклику диспетчера і зв’язок здійснюється он-лайн. Мешканцю вже не потрібно окремо телефонувати в установи. На диспетчерській оператор отримує звуковий сигнал та кольорове зображення одразу 17 поломок, які висвічуються також на екрані комп’ютера.

За словами директора ЛКП «Львівсвітло» Марини Строєвої, після того, як ліфти передані на обслуговування комунального підприємства, значно зменшилася кількість викликів в день.

«Зараз це в середньому 12 викликів, а на початку було 60», - зазначила Марина Строєва.

За її словами, процес диспетчеризації ліфтів тільки розпочався.

«Ми почали диспетчеризувати ті, що на нашому балансі, але мають бути диспетчеризовані усі ліфти міста. Диспетчеризація одного ліфта  разом з обладнанням та роботами коштує 4,5 тис. грн.  Це дуже зручно, немає зайвих викликів диспетчерської аварійної чи механіка. Ми знаємо, що сталось, бо на моніторі все показує», - зазначила Марина Строєва.

ЛКП «Львівсвітло» прийняло на баланс 957 ліфтів (48%) у Франківському, Шевченківському та частково в Залізничному і Личаківському районах міста.

Загалом у місті 2012 ліфтів, 60% (1165) - вже вичерпали термін експлуатації. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!