Дитяча лікарня у Львові отримає обладнання для немовлят

3058 0
Участь у благодійному забігу «З вірою в серці» взяли понад 600 небайдужих львів’ян, завдяки яким було зібрано 21 915 гривень. На ці кошти придбали медичне обладнання для відділення новонароджених Львівської міської дитячої клінічної лікарні на вулиці Орлика.
фото: appleoriginal, cikavosti.com, nashamama.com

фото: appleoriginal, cikavosti.com, nashamama.com

Завтра, 3 грудня, в приміщенні Львівської міської дитячої клінічної лікарні відбудеться брифінг організаторів заходу та офіційна передача обладнання лікарні. Як інформує прес-служба ЛМР, лікарі вже пройшли необхідне навчання по роботі з обладнанням. Медичний заклад отримає: ультракомпактний монітор пацієнта з неонатальними датчиками (NST) «PRIZ» M3 (2 шт.), пульсоксиметр Nellcor Bedside Sp 02 (4 шт.), набір електродів SKINTACT EKl, багаторазові датчики Nellcor Bedside Sp 02.

Читайте також: У Львові свідоцтво про народження дитини можна отримати в пологовому

«З допомогою цього обладнання ми можемо контролювати основні функції організму дитини: дихання, серцебиття, артеріальний тиск і насичення киснем крові. Плюсом цієї апаратури є те, що ми можемо чітко виставити показники життєво-необхідних параметрів новонародженої дитини, і якщо вони починають відхилятися від норми – спрацьовує сигнал, і одразу до дитини на допомогу підходять лікарі. Ми використовуємо це обладнання практично цілодобово, одні маленькі пацієнти одужують, а інших одразу підключаємо до апаратури», – розповів Роман Герега, заступник головного лікаря з медичних питань Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!