На правах реклами

У Львові експерти розповіли про користь хліба

2660 1
Хліба багато не буває та хліб всьому голова. Ми вживаємо його щодня, та знаємо про нього не так вже й багато. Саме тому ПАТ "Концерн Хлібпром" спростовує найпоширеніші міфи про хліб. На запитання про основний продукт харчування та його властивості 24 грудня відповідали дієтолог та експерти компанії.

Через велику кількість  неперевіреної інформації,  експертам хлібного ринку доводиться приділяти багато уваги саме роз’ясненням, які факти щодо хліба мають місце, а які не знаходять підтвердження ніде у світі.

Для того, щоб споживачі краще розуміли користь хліба та ще багато інформації про нього, експерти ПАТ "Концерну Хлібпром" запустили тест-анімацію. Вона включає 8 запитань про те, як обирати хліб, як правильно його зберігати, зі скількох років давати його дітям, тощо. Для підвищення обізнаності споживачів виробники також розробили інтерактивний тест-вікторину. Він присвячений найпоширенішим помилкам, які побутують в  уявленнях споживачів про хліб.

Для багатьох панянок завжди болюче питання: чи шкодить хліб фігурі? На це теж прозвучали цікаві відповіді. 

Також директор з маркетингу ПАТ "Концерн Хлібпром" Галина Янишівська розповіла, що у 2016 році підвищення ціни на хліб не слід очікувати. Ціни збережуться на цьогорічних показниках. 

Тому, щоб не керуватися стереотипами, експерти Концерну Хлібпром радять дізнатися про основний продукт українців якомога більше.


Читайте також:
30 Грудня, 2015 22:39
Тарас Я не уявляю як можна відмовитися від хліба. Особливо люблю житній і батон "Сихівський"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!