У Львові евакуйованим із Запоріжжя тваринам потрібна допомога. Як долучитись

1108 0
Волонтери збирають кошти для харчування, оглядів ветеринарів, вакцинації, дегельмінтизації та інших процедур.
Фото: Орест Залипський

Фото: Орест Залипський

Із Запорізької дитячої залізниці евакуювали 171 тварину до львівської домівки врятованих тварин. Зараз волонтери збирають кошти для харчування, оглядів ветеринарів, вакцинації, дегельмінтизації та інших процедур. Про це повідомив керівник домівки Орест Залипський.

«Ще близько місяць тому до нас звернулась «Укрзалізниця» з проханням про евакуацію тварин, бо вони перебувають у постійному стресі через близькість до фронту. Ми погодились не одразу, адже розуміли кількість тварин, і те що їх потрібно буде десь розмістити та годувати за щось. Думати часу не було, через те що тварини у постійному стресі від вибухів довго перебувати там не могли», — написав він. 

Читайте також: На першій лінії. Історія Домівки, яка рятує тварин, що постраждали від війни

Відтак, для розміщення нових підопічних, у тому числі великих тварин, упродовж тижня облаштували 16 нових тимчасових вольєрів.

«Зараз перед нами виникає, ще одне, не менш велике завдання, – закупівля кормів для цих тварин (а це дуже велика кількість сіна, зерна, яке цього року коштує, як золото) і всього іншого. Також огляди ветеринарів, вакцинація, гельмінтизація і багато інших процедур. Тож зараз дуже просимо всіх небайдужих долучиться до допомоги тваринам», – додав він. 

Реквізити для допомоги Домівці врятованих тварин:

5375414127340015 Monobank

4149629381107192 ПриватБанк

[email protected] РayPay

БО БФ «Домівка врятованих тварин»

ЄДРПОУ: 44086841

ІBAN: UA773052990000026006031017177

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Карта ключ: 5169 3305 2375 2514

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!