Політична реклама

У Львові евакуйовуватимуть авто з пішохідної зони, автовокзалу та аеропорту

1298 0
У Львові затвердили Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури Львова.

Відповідна ухвала вступить у дію з 1 серпня цього року, - пише Експрес.

Документом затверджено типові форми акту огляду та тимчасового затримання автомобіля, акту про встановлення перешкод для дорожнього руху та міського пасажирського транспорту, розрахунок витрат на переміщення авто, договір про співпрацю.

Районні адміністрації міста до 1 вересня мають встановити інформаційні таблички на вулицях і площах про те, що здійснюється переміщення транспорту.

А зокрема: у пішохідній зоні, яка обмежена вул. Підвальною, пр. Свободи, вул. Валовою, Друкарською, Ставропігійською, Сербською, Братів Рогатинців, Староєврейською, Краківською, Вірменською, Галицькою, Руською, Гавришкевича та Гонти.

А ще - на проспекті Свободи, пл. Міцкевича, Галицькій, Торговій, вул. Підвальній, вул. Винниченка, пл. Митній, вул. Личаківській.

Авто евакуюватимуть і на прилеглих територіях до львівського аеропорту, автовокзалу на вул. Стрийській, стадіону "Арена-Львів", головного залізничного вокзалу.

Машини доправлятимуть до арештмайданчика. Витрати на переміщення одного авто становять 289,98 гривні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!