На правах реклами

На кортах Leoland пройшов чемпіонат України з тенісу за підтримки ФТУ

1404 0
З 12 по 25 грудня у Львові проходив чемпіонат України з тенісу. Турнір відбувся за ініціативи Федерації тенісу України (ФТУ).
Нагородження: Жінки, особистий розряд

Нагородження: Жінки, особистий розряд

Генеральними партнерами стали корпорація нерухомості «Ріел», мінеральна вода «Трускавецька» та компанія «Львівські Круасани». Усі ігри турніру було проведено на кортах комплексу Leoland. Змагання відбувались у двох вікових категоріях: серед дітей до 14 років і серед дорослих.

«Підтримка спорту є важливою складовою внутрішньої політики кожної цивілізованої країни. Сьогодні українські спортсмени захищають кольори нашої держави на світових аренах. Вони є гідними амбасадорами України, адже підвищують обізнаність про нашу країну і про те, яким викликам Україні доводиться протистояти.

Цей чемпіонат відкрив нові імена в національному тенісі, продемонстрував потенціал, який маємо підтримувати та розвивати, аби саме українськи тенісисти якомога частіше підіймалися на п’єдестали поважних світових турнірів», – сказав член президії Федерації тенісу України Ростислав Мельник, підсумовуючи підсумки чемпіонату.

У рамках чемпіонату був підписаний меморандум про співпрацю між Федерацією тенісу України та комплексом Leoland. Мета меморандуму – об’єднання зусиль для підтримання та розвитку тенісу в Україні.

Комплекс Leoland, який було відкрито у вересні цього року, налічує 6 сучасних критих кортів для тренувань загальною площею понад 3000 м кв, сертифікованих у категорії «Преміум».

«Реалізація проекту Leoland збіглася з буремними для нашої країни часами. Імовірно, простішим рішенням було дочекатися перемоги. Але ми вирішили не чекати, а продовжили працювати, надавати робочі місця і створювати для львів’ян осередок миру, щоб вони мали можливість хоч на деякий час відволіктися і зайнятися спортом.

Для нас розвиток тенісу як у Львові, так і в Україні загалом є продовженням нашого рішення працювати за будь-яких умов. Нині ми можемо надавати наші корти та всю інфраструктуру комплексу для підтримання ФТУ, бо віримо, що спорт є кращим засобом не лише тренування тіла, але й виховання духу, духу переможців, – зазначив Олександр Свіщов, інвестор проекту Leoland.

Переможці у віковій категорії U14:

Дівчата, одиночний розряд:

Переможець: Поліна Кузнєцова (Львів). Фіналістка: Дарина Глібчук (Тячів);

Переможець в категорії U14: Поліна Кузнєцова

Юнаки, одиночний розряд:

Переможець: Дмитро Втерковський (Івано-Франківськ).

Фіналіст:Тимур Чуканов (Харків).

Головний суддя: Денис Стефоненко;

Переможці серед дорослих:

Жінки, парний розряд:

Переможці: Аліса Барановська (Київ) та Карина Дунда (Кривий Ріг).

Фіналісти: Поліна Кузнєцова (Львів) та Дарина Глібчук (Тячів);

Чоловіки, парний розряд:

Переможці: Павло Кулабухов (Львів) та Василь Єгоров (Ужгород, Святопетрівське).

Фіналісти: Святослав Ільницький (Львів) та Андріан Дрогомирецький (Львів);

Парний змішаний розряд:

Переможці: Дарія Медвєдєва та Данило Шевчук (Львів).

Фіналісти: Яна Микитин (Трускавець) та Павло Кулабухов (Львів).

Головний суддя: Денис Стефоненко;

Жінки, особистий розряд:

Переможець: Аліса Барановська (Київ).

Фіналістка: Анастасія Запаринюк (Львів);

Чоловіки, особистий розряд:

Переможець: Роман Бойчук (Львів).

Фіналіст: Олександр Варіченко (Одеса).

Головний суддя: Денис Стефоненко.

Переможець серед чоловіків у особистому розряді: Роман Бойчук зі своєю тренеркою Вірою Яремкевич


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!