У Львові Гарнізонний храм кличе на музичний концерт на підтримку Центру опіки сиріт

3220 0
Ще один благодійний захід для Центру запланований на Сихові.

Сьогодні, 24 лютого, у Львові відбудуться одразу два концерти на підтримку Центру опіки сиріт УГКЦ. Перший – у Центрі Довженка на Сихові о 18:00. Тут виступатимуть хори «Гомін», «Грація» та інші виконавці.

Ще один благодійний концерт відбудеться сьогодні о 19:00 в Гарнізонному храмі (вулиця Театральна). Тут виступатимуть камерний ансамбль музичної школи №1 імені Анатолія Кос-Анатольського та камерного оркестру «Sempre primo» музичної школи №6 імені Богдана-Юрія Янівського.

Нагадаємо, ЛОР виставила на продаж приміщення на Короленка, 7. Це приміщення колишнього інтернату, що частково використовує Центр опіки сиріт. Центр неодноразово просив облраду передати йому приміщення для облаштування тут місії, адже вже багато років опікуни Центру працюють мобільною групою, бо не мають постійного приміщення для дітей. Депутати відмовили і виставили приміщення на аукціон за 29 млн грн. Аукціон відбудеться 27 лютого.

Реквізити для допомоги Центру опіки сиріт:

Призначення платежу:
«Добровільна пожертва» р/р 26 003 053 749 934 ПАТ «ПриватБанк» МФО 325 321 ЄДРПОУ 37 527 309


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!