У Львові гірники пікетують Облдержадміністрацію. Фото

1756 0
Сьогодні, біля будівлі Львівської Обласної Державної Адміністрації, зібрались близько 200 шахтарів ДП «Львіввугілля». Вони пікетують установу у зв’язку з тим, що їм заборгували виплату зарплати. Про це повідомляє «Варта 1» на своїй сторінці у Facebook.
фото: варта-1

фото: варта-1

За словами голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця, на пікет облдержадміністрації із Червонограда виїхало 200 шахтарів.

«Зараз під Облдержадміністрацією у Львові проходить мітинг шахтарів ДП «Львіввугілля», в якому, поки що, беруть участь понад 200 гірників. Ще 200 мають прибути з часом, трохи затримуються у дорозі», - пише Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook.

Шахтарі вимагають погашення заборгованої зарплати за листопад та грудень.

 

Зараз під Облдержадміністрацією у Львові проходить мітинг шахтарів ДП «Львіввугілля», в якому, поки що, беруть участь по...

Опубліковано Михайлом Волинцем 21 січня 2016 р.

 

Нагадаємо, що 2 січня гірники шахти «Степова» ДП «Львіввугілля» (с. Глухів Львівської області) почали стихійний страйк через заборгованість із зарплат, а вже 12 січня гірники розпочали безстрокове перекриття шляху, що веде зі Львова до митного переходу Рава-Руська в селі Смерек. У такий спосіб вони намагались привернути увагу до своїх проблем не лише в Україні, а й у Європі. 

 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!