Районні адміністрації у Львові отримали нових голів

3320 0
П’ять із шести голів районних адміністрацій очолять адміністрації в інших районах міста.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові п'ятьох голів районних адміністрацій перевели в інші райони міста. У нових адміністраціях керівники почнуть працювати з наступного тижня.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Це менеджерське рішення, в користі якого я переконаний, адже людина, що працює на одній позиції довший час, природньо стає менш чутливою до питань. Впевнений, на новому місці голови адміністрацій проявлять себе ще краще, аніж у «своєму районі», – каже міський голова Львова Андрій Садовий.

У колективі міської ради впровадили такі кадрові зміни:

  • Надія Банах, яка очолювала Шевченківський район з 2017 року, відтепер обійматиме посаду голови Франківської районної адміністрації;
  • Андрій Зозуля, що керував Галицьким районом Львова з грудня 2017 року, тепер переведений на ідентичну посаду у Сихівський; 
  • Гладяк Галина, яка очолила Сихівський район у грудні 2017 року, тепер буде головою Галицької районної адміністрації;
  • Ірина Джурик з 2018 року очолювала Залізничну районну адміністрацію. Тепер її перевели на посаду голови районної адміністрації у Шевченківський район;
  • Ігор Савка був виконуючим обов'язків голови Франківської адміністрації з липня 2021. Тепер він стане головою Залізничної районної адміністрації. 

 

Читайте також: Може стати новим центром Львова. Як розвивається Підзамче

Голова Личаківської районної адміністрації Орест Тимчишин залишається на своїй посаді. 

Нагадаємо, що бюджет розвитку Львівської міської територіальної громади на 2023 рік становитиме 1,8 мільярда гривень. Із цих коштів понад 183 млн гривень виділили на районні адміністрації міста. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!