У Львові голоси виборців рахуватимуть на стадіоні

1966 0
У Львові прийом бюлетенів та підрахунок результатів голосування виборців відбуватиметься на стадіоні. Про це повідомив голова Львівської територіальної виборчої комісії Ігор Сліпецький.
фото: radio24.ua

фото: radio24.ua

Голоси львів’ян на місцевих виборах рахуватимуть на стадіоні «Арена Львів». За словами голови Львівської територіальної виборчої комісії Ігоря Сліпецького, саме це місце обрали, аби у день виборів здійснювати підрахунок результатів голосування та приймати бюлетені від кожного з районів Львова.

Читайте також: Як жартують з кандидатів у Львові. Популярні меми

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні мають відбудуться вже цієї неділі, 25 жовтня. Виборці обиратимуть депутатів міських, сільських, селищних, районних та обласних, рад, а також міських та сільських голів. Пропонуємо вам підбірку проектів, які можуть бути корисними при виборі кандидата у депутати.

Джерело: УНН

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!