У Львові горіли два відділення Альфа-банку

3410 1
Унаслідок пожежі постраждалих немає.
Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

У ніч з 27 на 28 листопада у Львові горіли два відділення «Альфа-банку». Про це повідомляє Гаряча лінія Львова.

За інформацією ДСНС у Львівській області, загорання трапилось у відділенні на вулиці Політехнічній, 1. Виклик надійшов о 3:03, а пожежу ліквідували о 3:27. Вогонь уразив вікно, кондиціонер та дві відеокамери.

Цієї ж ночі о 3:36 палало відділення на проспекті Чорновола, 45. Вогонь пошкодив вікно, стіни та стелю. Причину загорання встановлюватиме слідство, втім, за попередньою інформацією, джерелом пожежі став підпал.

Згідно з даними системи Youcontrol, кінцевим бенефіціарним власником банку є громадянин Ізраїлю Михайло Фрідман. До 2018 року «Альфа-банк» був одним із основних спонсорів Alfa Jazz Fest у Львові.

Фото Ігоря Зінкевича / Facebook


Читайте також:
28 Листопада, 2018 09:27
666 ... от чим треба "мислити" , щоб знайти "російському" бензину отаке застосування ? ... в своїй , доречі , "хаті" ... це ж яка радість для сусідів ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!