У Львові горів завод «Іскра». 3 факти

3858 0
Учора ввечері, 8 липня, виникло займання на заводі «Іскра». Унаслідок пожежі ніхто не постраждав.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

1. 8 липня о 21:35 год. на вулиці Вулецькій, 14 на першому поверсі одноповерхового допоміжного фарбувального цеху світлотехнічної компанії «Іскра» виникло займання. Сихівчани у соціальних мережах стверджують, що пожежі передував потужний вибух.

Читайте також: У Львові на ходу загорівся тролейбус № 2

2. За словами речника управління ДСНС на Львівщині Христини Авдєєвої, до гасіння пожежі було залучено 35 рятувальників, 7 одиниць техніки. Пожежники прибули за чотири хвилини після виклику. Повністю пожежу на заводі вдалось погасити о 22.02.

3. Унаслідок пожежі знищено пластикову тару, легкозаймисті речовини на площі 16 метрів квадратних та пошкоджено стіни на 20 метрах квадратних. Внаслідок події ніхто не постраждав. Причину займання та суму завданих збитків встановлюються фахівці правоохоронних органів.

Читайте також: Під час негоди у Львові дерево привалило дві автівки

Довідка: ПАТ «Іскра» — світлотехнічна компанія, що займається виробництвом понад 280 видів ламп розжарювання спеціального та загального призначення, кварцево-галогенні лампи-фари, мініатюрні та автомобільні, люмінесцентні, натрієві та ртутні лампи. Підприємство експортує свою продукцію до 33-ох країн світу під 20-ма брендами. «Іскра» експортує близько 50% виготовленої продукції. На ВАТ «Іскра» працює близько 2,5 тис. працівників

Джерело: Вголос, Львівський портал, Новий погляд, Galnet, Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!