Політична реклама

У Львові готуватимуть управлінців майбутнього

1322 0
Завтра, 10 квітня, о 9:00 у Львові відкриють програму Українського католицького університету інноваційного підходу до державного управління.

Програма «Ефективне управління» призначена для менеджерів національного та регіональних органів управління, - повідомляють організатори.

Учасниками першого набору стали 45 людей з різних регіонів України, які представляють різні сфери та громадські організації. Учасників програми відбирали за активною громадською діяльністю, лідерськими якостями, готовністю та намірами працювати в державних структурах.

Мета програми - підготувати нову хвилю управлінців для державних структур, які матимуть інновативне мислення, розумітимуть як впроваджувати зміни в сучасних кризових умовах у державних органах.

Вартість навчання на програмі становить 10 000 гривень. Учасникам першого набору організатори, за підтримки бізнес-спільноти, надають стипендії, які частково покривають витрати на навчання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!