У Львові готують першу собаку-візитера. Відео

2373 0
Лола має лікувати людей позитивними емоціями та розраджувати від самотності.
Фото: ТСН

Фото: ТСН

У Львові в притулку ЛКП «Лев» готують першу в Україні собаку-візитера, яка своїми навичками має допомагати хворим та самотнім, піднімати їм настрій. Про це ідеться в сюжеті ТСН.

Лола сама, каже її кінолог Володимир Вань, мала раніше проблеми – боялась висоти і не йшла на руки. Собаку викинули господарі, коли її збила машина. У неї був розтрощений таз. Ветеринари вилікували Лолу, а кінолог розгледів її характер, що може стати в нагоді людям в потребі. Основна її задача – лікувати страхи, стреси і рятувати від самотності.

Читайте також: Друг на годину. Фотопрогулянка з песиками з ЛКП «Лев»

Навчання триває вже два місяці і Лолу вже запрошують до людей – нещодавно вона була на зустрічі з четвертокласниками. Згодом її планують приводити в дитячі будинки та геріатричні пансіонати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!