Політична реклама

У Львові готуються до підвищення цін на проїзд

1312 0
Львівські перевізники сіли за круглий стіл разом із владою та громадою міста, аби обговорити якість пасажирських перевезень у Львові.

Також автотранспортні підприємства заявили, що сьогодні працюють у борг, і ціну на проїзд необхідно підвищити, інформує Експрес.

Натомість громадськість погодилась із необхідністю зміни тарифу, однак вимагає більшої якості пасажирських перевезень. Про це на своїй сторінці у соцмережах пише ЛОО ВГО "Всеукраїнська асоціації автомобільних перевізників України".

 «Ми вважаємо, що влада повинна забезпечити гнучку тарифну політику, яка повинна забезпечити своєчасне реагування на виклики ринку. Друге – це є своєчасне погашення витрат за надання безоплатних послуг. Тобто віддати підприємству гроші, яке надало пільговим категоріям населення безоплатну послугу. За рахунок цих факторів формуються доходи підприємства, і якщо вони погасять видатки, лише тоді ми можемо вимагати від транспортного підприємства якісних послуг», - заявив голова Львівського обласного осередку «Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників України» Іван Велійка.

"Натомість громадські активісти говорять про брудні маршрутки, непотрібні «додаткові» трафарети із назвами вулиць на вікнах транспорту, оптимізацію графіків руху, необладнані згідно з законодавством України зупинки, необхідність електронного квитка, проведення оплати за кілометр та культуру водіїв.

26 квітня відбудеться засідання виконавчого комітету, де мають переглянути тарифи. Три гривні швидше за все доведеться платити вже з 1 травня.

Також, як повідомляло Твоє місто, у Львові на маршрутах зменшили кількість автобусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!