Політична реклама

У Львові готуються до свята Миколая

1517 0
Сьогодні, 22 листопада на першому поверсі Ратуші волонтери встановили ялинку та розмістили на ній листи до Святого Миколая, які написали діти з інтернату №2 (вул. Просвіти. 2) та дошкільного кризового центру «Діти вулиці» (вул. К. Левицького. 111).

Участь в акції беруть 130 дітей віком від 3 до 17 років.

Кожен охочий може стати помічником Чудотворця, для цього потрібно: завітати  в Ратушу, обрати конверт з листом, а також на спеціальній наліпці залиши свої контакти – для успішної  координації кампанії. Кампанія триватиме до 18 грудня цього року.

Координація по збору подарунків відбуватиметься в каб. 522 (5 поверх Львівської міської ради). Кожен помічник матиме змогу 19 грудня з організаторами відвідати святкову програму та особисто подарувати подарунок і поспілкуватись з дітьми. Біля ялинки розміщений інформаційний банер, на якому є детальніша інформація про акцію.

Джерело: Вголос


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!