Політична реклама

Що можуть зробити львівські депутати в Раді. Де подивитись онлайн-трансляцію

1584 0
Участь у зустрічі візьмуть експерти Української Галицької Партії та нардепи від «Голосу».
Фото: 5 канал

Фото: 5 канал

У Львові проведуть круглий стіл, який збере експертів з економіки, освіти, місцевого самоврядування та народних депутатів зі Львова, що перебувають у відповідних комітетах у Верховній Раді, організатором якого є Українська Галицька Партія.

Експерти намагатимуться з’ясувати, які напрацювання УГП можна реалізувати у теперішніх політичних умовах у цих галузях і які зміни є першочерговими.

«Ми пропонуємо новий формат роботи – експертні напрацювання від наших фахівців, думка запрошених практиків та народні депутати, котрі працюватимуть над впровадженням цих змін», – кажуть в УГП.

Учасниками круглого столу стануть юрист та керівник Секретаріату УГП Андрій Кавчук, керівниця освітньої експертної групи УГП, голова Львівської міської організації УГП Ірина Цяпа-Бек та експертка економічної групи УГП Андріана Шехлович.

До круглого столу доєднаються й нардепи від партії «Голос» Галина Васильченко, Роман Лозинський, Наталія Піпа та Ярослав Рущишин. Модеруватиме зустріч голова політради УГП Ірина Моряк. 

Переглянути онлайн-трансляцію круглого столу можна буде на сайті Tvoemisto.tv, на Фейсбук та Youtube-сторінках медіа-хабу. Трансляція стартує завтра приблизно об 11:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!