У Львові говоритимуть про компостування органічних відходів.

2025 0
Участь у дискусії візьмуть міські посадовці, громадські активісти та підприємці.
Фото: business-idea.com.ua

Фото: business-idea.com.ua

Сьогодні, 28 листопада, медіа-хаб «Твоє місто» спільно з екоініціативою «Чисте місто» та за підтримки ЛКП «Зелене місто» організовує дискусію про компостування органічних відходів.

Участь у дискусії візьмуть заступник директора ЛКП «Зелене місто» Святослав Євтушенко, головний інженер ЛКП «Зелений Львів» Володимир Чишинський, голова обслуговуючого кооперативу «Екопродукти Галичини» Тетяна Чучко, голова ОСББ «Тичини_15», а також представники громадських організацій: Діана Попфалуші ГО «Нуль відходів», Ольга Мелень-Забрамна ГО «Екологія.Право.Людина» та міські посадовці.

Прямий ефір у студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 16:00. Переглянути його можна на сайтіФейсбук та Ютуб-сторінці медіа-хабу.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!