У Львові говоритимуть про музикантів у постконфліктному суспільстві. Де подивитися

1865 0
Львів’ян запрошують долучатися до обговорення про музикантів у постконфліктних суспільствах.
фото: bc-club.org.ua

фото: bc-club.org.ua

В рамках проекту Music life 30-го квітня з 17:00 до 18:30 відбуватиметься дискусія з музикантами та глядачами, гостями фестивалю на тему: «Музиканти у постконфліктних суспільствах: досвід інших суспільств».

Проект “Music life” в рамках щорічного всеукраїнського фестивалю «Флюгери Львова» (30 квітня – 2 травня 2017) покликаний творити нові змісти, вивчати ідентичності через музику етнічних груп на спільних майстер класах, резиденціях та дискусіях. “Music life” організовують громадські організації “Кримський дім у Львові” у партнерстві з “УМСА Львів”, мистецьким об’єднанням “Дзиґа” та “Крим SOS” за підтримки міжнародного фонду “Відродження”.

Читайте також: Завтра у Львові стартує проект «Music life»: програма, цікавинки, онлайн-трансляції

Сьогодні, 30-го квітня, відбудеться інтерактивна дискусія з музикантами та глядачами, гостями фестивалю на тему: «Музиканти у постконфліктних суспільствах: досвід інших суспільств».

Результати співпраці спільного музикування («колаборації») буде представлено публіці на завершенні  фестивалю «Флюгери Львова» 1-го травня  та у спільному джем-сейшені 2-го травня в Джаз Клубі «Дзиґа».

Початок заходу: 17:00

Місце проведення: УМСА (вул. Наливайка, 12)

Онлайн-трансляцію події можна буде переглянути на сайті Tvoemisto.tv за посиланням:  tvoemisto.tv/on-line/

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!