У Львові говоритимуть про нове бачення і сучасне розуміння якостей вітаміну D

3236 0
Знання пересічного українця про вітамін D можна вмістити у 2-х словах: рахіт та сонце. Добре, що сучасна медицина цим не обмежується, постійно вивчає властивості “сонячного вітаміну” і сприяє руйнуванню найпопулярніших міфів про нього. Завтра у Львові відбудеться дискусійна презентація на тему «Переусвідомлення вітаміну D як вітаміну здоров’я».
Фото: Twitter

Фото: Twitter

У 21 столітті з розвитком науки відбулося переосмислення та фактичне  перевідкриття вітаміну D, його ролі та властивостей. Дослідження показали, що вітамін D – це більше, ніж вітамін, за участі якого відбуваються численні процеси в організмі людини. Його дефіцит є не лише причиною захворювань, а й сприяє їх швидкому розвитку.

СПІКЕРИ:

• Віра Пирогова, завідувач кафедри акушерства, гінекології та перинатології факультету післядипломної освіти львівського національного медичного університету імені Данила Галицького

• Яна Мартиненко, лікар-невролог дитячого відділення

• Юлія Нікітіна, старший тренер фітнес центру «ПЛЯЖ»

КОЛИ?

Понеділок, 24 квітня, о 15:00 год.

За додатковою інформацією та щодо питань акредитації звертайтесь за телефоном: 0663753866, Сергій.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!