У Львові говоритимуть про нові правила поводження з відходами. Де подивитись

1663 0
У дискусії візьмуть участь міські управлінці, сміттєві перевізники та екоактивісти.
Зоя Красовська

Зоя Красовська

Сьогодні, 21 серпня, медіа-хаб «Твоє місто» спільно з екоініціативою «Чисте місто» та за підтримки ЛКП «Зелене місто» організовує дискусію на тему: «Чи поїде моя пляшка на переробку: як Львів запроваджує нові правила поводження з відходами».

Читайте також: Як сортування сміття стає нормою. Три львівські історії успіху

Участь у дискусії візьмуть керівник управління розвитку системи поводження з відходами Сергій Сало, директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря, керівник державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич, директор дільниці ДП «Боднарівка» Олег Ядчишин.

До дискусії також долучаться представники сміттєвих перевізників: Тарас Колодій — заступник директора «ГрінЕра», Олександр Беднарський — заступник директора зі збуту «Львівспецкомунтранс», Олег Гайовишин — директор «АВЕ-Львів». Крім цього, в дискусії візьмуть участь екоактивісти, такі як Олег Котис — координатор екологічної ініціативи «Чисте місто», Ілля Петрик — координатор проекту «Зелена коробка» та Леся Приставська — директорка навчально-методичного центру освіти Львова.

Упродовж ефіру дискутуватимуть про важливість сортування сміття, про подальшу утилізацію відходів та проблеми, які  постали перед львів’янами, перевізниками та відповідальними особами у галузі вивозу сміття.

Читайте також: Де можна здати відсортоване сміття у Львові

Прямий ефір у студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 16:00. Переглянути його можна на Фейсбук-сторінціYouTube-каналі та на сайті Tvoemisto.tv.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!