Початкова школа: ігри чи рівняння з невідомими? У Львові говоритимуть про нову українську школу. Де подивитись

2699 0
Плюси та мінуси і що обрати, обговорюватимуть освітяни.
Фото: Надія Швадчак/Нова українська школа

Фото: Надія Швадчак/Нова українська школа

Сьогодні, 5 вересня, о 12:00 відбудеться прямий ефір проєкту медіа-хабу «Твоє місто» – ток-шоу  «Наші реформи», під час якого обговорюватимуть нову українську школу, програми «Лицем до дитини» та «Інтелект України».

Гостями в студії стануть учителька початкової школи «Джерельце» Уляна Филипів, директор гімназії Шептицьких Олег Ладнюк та директор школи «Будокан» Олександр Козловський.

Читайте також: Нові правила для перших класів. Усе, що варто знати батькам

Розмова відбудеться наживо у ефірі Tvoemisto.tv. Його можна буде переглянути о 12:00 на сайті та Фейсбук-сторінці медіа-хабу. 

Свої запитання та коментарі ви зможете написати на нашій Фейсбук-сторінці під цим анонсом, під анонсом на сайті або під час самої трансляції.

Цей медіа-продукт створено TvoeMisto.tv за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст продукту належить виключно TvoeMisto.tv і не завжди відображає погляди USAID або Уряду США. Відтворення та використання будь-якої частини цього продукту в будь-якому форматі, в тому числі графічному та електронному, копіювання або використання у будь-який інший спосіб без відповідного посилання на оригінальне джерело та письмової згоди редакції TvoeMisto.tv заборонено.

This media product was produced by TvoeMisto.tv with the support of the United States Agency for International Development (USAID). The product content is solely TvoeMisto.tv and does not necessarily reflect the views of USAID or the US Government. Reproduction and use of any part of this product in any format, including graphic, electronic, copying or use in any other way without the corresponding reference to the original source and written approval from TvoeMisto.tv, shall be prohibited.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!