Зберегти Львів: у місті дискутуватимуть про пам’ятки архітектури

2502 0
Як забудовують наше місто? Як зберегти історичну архітектурну спадщину Львова та які механізми дозволять впливати на недобросовісних забудовників? Про це та інше говоритимуть у понеділок, 18 квітня, під час зустрічі, організованою дискусійною платформою Tvoemisto.tv "Твоє місто Львів".
Фото: vsitury.com.ua

Фото: vsitury.com.ua

Основні питання дискусії – збереження пам’яток архітектури Львова, історичної спадщини міста, оновлення Львова, пошук діалогу для вирішення проблемних питань щодо незаконних будівель та нищення історичних пам’яток

Коли?

у понеділок,18 квітня. Початок о 15:00 год

Основною аудиторією учасників дискусії будуть архітектори, представники управління охорони історичного середовища ЛМР, представники політичних партій ЛМР, активні мешканці Львова, громадські активісти та бізнесмени.

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  18 квітня о 15:00 на сайті: tvoemisto.tv/on-line.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/

Довідка

Дискусійна платформа "Твоє місто Львів" створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (EuropeanEndowmentforDemocracу).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!