На правах реклами

У Львові говоритимуть про освіту за кордоном для дітей

2232 0
7 лютого у Львові відбудеться спеціалізована виставка «Освіта за кордоном для дітей». Провідні представники середньої освіти в країнах Європи та Північної Америки зберуться у готелі GEORGE.

Освіта закордоном в українців асоціюється, зазвичай, із вищими навчальними закладами. Однак експерти запевняють – найперспективніший напрямок – це освіта для дітей середнього шкільного віку. Саме в цьому віці діти найлегше освоюють мову, найкраще адаптовуються в новому середовищі. Також беззаперечною перевагою є те, що дитина, яка розпочала освіту закордоном з середньої школи отримує найлегший шлях до вступу в університет закордоном та подальшої кар’єри.  Про всі переваги таких навчальних програм львів`яни зможуть дізнатись на виставці «Освіта за кордоном для дітей».

У всіх охочих є унікальна можливість познайомитися особисто з програмами навчання в середніх школах і мовних таборах для дітей за кордоном, особливостями проживання, позакласними заняттями, вартістю програм, перспективами подальшого навчання, можливістю подорожувати й навчатися всією сім'єю! Також, гості нашої виставки зможуть відвідати майстер-класи від фахівціві з міжнародної освіти.

На заході будуть представлені 14 середніх шкіл та організацій, які подбають, щоб отримання освіти за кордоном для ваших дітей проходило в максимально домашній атмосфері та посприяло їхньому подальшому успіху у вищій освіті й кар'єрі.

Організатори: Освітнє агентство «Аспект» та його ексклюзивний представник на території Західної України – Центр бізнесу та дизайну Design House. За понад 20 років успішної роботи у скарбничці «Аспекту» - близько тисячі різновидів програм і понад 7000 задоволених клієнтів. А наприкінці  2017 року агентство розпочало співпрацю з DesignHouse, у структуру якого входить відома інноваційна школа дизайнута бізнесу CreativeSchool. Це означає, що львів`яни відтепер у власному місті зможуть отримувати якісні консультаційні послуги у сфері освіти за кордоном і ще більше наблизяться до Європи!

Серед учасників:

- Рейтингові школи-пансіони світу

- Державні школи Канади

- Організатори программ академічної підготовки до подальшої освіти

- Представники канікулярних мовних таборів за кордоном

Не пропустіть можливість:

- познайомитися докладніше з літніми програмами для дітей за кордоном

- відвідати освітні семінари

- отримати індивідуальні консультації менеджерів компанії "Аспект" з освіти за кордоном

-пройти тест на визначення рівня англійської і дізнатись про спец тести для дітей від мовної школи International House

Детальніша інформація про захід та реєстрація за посиланням.

Час роботи виставки: 15:00 - 19.00

Тел.: +38 (067) 501-68-79

+38 (093) 778-11-99

+38 (050) 488-81-85

+380631024184

+380676700840

E-mail: [email protected]  [email protected]

* Вхід безкоштовний за попередньою онлайн-реєстрацією


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!