У Львові говоритимуть про розвиток мобільності міст та будівництво канатних доріг. Де подивитися?

2779 0
19-го грудня, у місті відбудеться розмова головного архітектора Львова з Міхелем Допельмаєром – одним зі світових експертів у розвитку мобільності у містах, що входять в спадщину ЮНЕСКО. Послухати про будівництво канатних доріг та загальні тенденції розвитку міст можна буде у прямій трансляції від Tvoemisto.tv.
Фото: inlviv.in.ua/svit/hochu-v-gruziyu

Фото: inlviv.in.ua/svit/hochu-v-gruziyu

На лекції-воркшопі Міхель Допельмаєр говоритиме про важливу роль канатних доріг у загальній концепції міського транспорту багатьох міст світу, оцінюватиме їх переваги та недоліки та розповідатиме про способи їх будівництва в містах спадщини ЮНЕСКО.

Крім того, Юліан Чаплінський, головний архітектор Львова, та Міхель Допельмаєр обговорюватимуть загальні тенденції розвитку міст.

Зустріч проводитимуть англійською мовою, забезпечивши синхронний переклад на українську. Подія відбудеться 19-го грудня у конференц-залі Центру міської історії Центрально-Східної Європи. Лекція-воршоп почнеться о 14:00 та триватиме до 16:00.

Для усіх, хто не матиме змоги бути присутнім, пряму трансляцію забезпечить Tvoemisto.tv: на офіційному ютуб-каналі медіа-хабу та сторінці у Facebook.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!