У Львові говоритимуть про те, як запустити зміни у львівських школах. Де подивитись

8451 0
Якою має бути роль директора як управлінця у школі? Чого зараз не вистачає директорам української школи? Чи можливе впровадження Нової української школи без структурних змін? Про це та інше говоритимуть 27 березня під час дискусії, організованій дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів» спільно з Центром інноваційної освіти «Про.Світ».
Фото: ostroh,info

Фото: ostroh,info

Коли?

27 березня, 12:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть директори шкіл Львова, представники управління освіти ЛМР, підприємці, вчителі, активні львів'яни, експерти.

Основні завдання дискусії

- Вводити в освітній дискурс важливості структурних змін у школі, без яких будь-які інновації сильно гальмуються;

- Показати важливість не лише надання свободи вчителю, але й формування свободи директора, як управлінця (формування команди,  формування навчального плану школи, розпорядження фінансами, інше);

- Підняти питання управлінських змін саме у школі

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться о 12:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!