У Львові громадським активістам розкажуть, як очистити владу

1880 0
Громадський люстраційний комітет запрошує громадських активістів Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Рівненської, Закарпатської, Хмельницької та Чернівецької областей взяти участь в майстер-класі з включення громадськості в процеси очищення влади.
Фото: kds.org.ua

Фото: kds.org.ua

Майстер-клас складатиметься з двох блоків – теоретичного та практичного. Учасникам заходу роз’яснять ключові принципи люстрації, основні положення Закону «Про очищення влади» особливості люстраційних процесів в Україні та продемонструють використання інструментів громадського контролю на практиці. Крім того, учасники отримають практичні завдання щодо забезпечення контролю за люстраційними процесами в регіоні та інформування громади відносно очищення влади.

Спікери майстер-класу:

  • Єгор Соболєв, Голова парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції;
  • Тетяна Козаченко, Директор Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції, співавтор Закону «Про очищення влади», співзасновник ГО «Громадський люстраційний комітет»;
  • Олександра Дрік, Голова Ради ГО «Громадський люстраційний комітет»;
  • Сергій Іванов, журналіст-розслідувальник, член Громадської ради з питань люстрації при Мін'юсті, член ГО «Громадський люстраційний комітет».

Захід відбудеться 13 лютого 2016 року у Львові, про точні місце та час учасників буде повідомлено додатково.

Реєстрація вже відкрита на сайті Громадського люстраційного комітету: http://lku.org.ua/master_class. Анкети приймаються до 8 лютого 2016 року. За підсумками анкетування буде обрано 50 учасників майстер-класу. Участь в проекті є безкоштовною. Організатори забезпечують учасників харчуванням та роздатковими матеріалами. Транспорті витрати та витрати на проживання для учасників з інших міст не відшкодовуються.

Захід реалізовується в рамках проекту «Участь громадськості у процедурах люстрації як запорука ефективного очищення влади в Україні» з метою інформування про процес перебігу люстрації в Україні та залучення місцевих громад до процесу реалізації Закону України «Про очищення влади».

У разі виникнення додаткових питань – надсилайте лист на email: [email protected].

 Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!