У Львові «Харків» здобув баскетбольну перемогу над «Галичиною»

1625 0
У неділю, 21 лютого, «Галичина» та «Харків» у першому матчі чвертьфінальної стадії подарували уболівальникам справжній баскетбольний трилер, який завершився з рахунком 84-87 на користь гостей.
фото: facebook.com/evgeny.kraws

фото: facebook.com/evgeny.kraws

Лідер у грі змінювався 11 разів, ще 13 разів табло фіксувало нічийний рахунок.

Плеймейкер «Харкова» Павло Цьопич провів один із найкращих матчів у сезоні, відзначившись низкою важливих кидків, а загалом записавши на свій рахунок 23 очка (9/14 з гри, 4/4 штрафних), 8 підбирань, 6 передач і 32 бали РЕ. Разом із Цьопичем вагомий внесок у перемогу «Харкова» зробили: Ростислав Кривич (19 очок + 6 підбирань), Роман Ольховський (13 очок + 7 підбирань) й Іван Шкурупій (11 очок). У складі «Галичини» результативною грою запам'яталися Ларрі Хол (27 очок + 8 передач + 6 підбирань) та Ілля Шемосюк (21 очко + 5 підбирань).

Наступний матч серії (до двох перемог якоїсь команди) баскетболісти зіграють 23 лютого у Харкові. В разі перемоги «Галичини» все вирішить наступна гра у Львові. Нагадаємо,  за результатами регулярного сезону львів’яни зайняли третю сходинку, гості зі Слобожанщини – шосту. У двох матчах регулярної першості «Галичина» здобула дві переконливі перемоги над «Харковом»: 87-73 у першому колі та 93-66 у другому.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!