У Львові хочуть збільшити фінансування шкіл і садочків: коли слухання

1614 0
У Львові відбудеться громадське слухання щодо збільшення фінансування з бюджету комунальних навчальних закладів міста Львова (насамперед шкіл та садків).
Фото: telegraph.co.uk

Фото: telegraph.co.uk

4 грудня 2017 року відбудеться громадське слухання щодо суттєвого збільшення фінансування з бюджету комунальних навчальних закладів міста Львова (насамперед шкіл та садків). Анонс опубліковано на сайті ЛМР. Ініціатором є ГО «Батьківська рада Львівщини». 

Детальніше за посиланням

Голова  ГО «Батьківська рада Львівщини» Олена Пономарева закликала батьків та небайдужих львів’ян долучитися до обговорення.

Захід відбудеться у великому сесійному залі Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок,1). Реєстрація учасників : 17.30-18.00. Початок заходу о 18.00.

Читайте також: Бюджетні гроші – приватним школам. Як Львів експериментує з освітою людей

Реєстрація учасників громадського слухання проводиться на підставі паспорту громадянина України (для посвідчення особи та підтвердження місця реєстрації проживання).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!