У Львові Хрестопоклонну неділю відзначили молитовною ходою. Фото

2789 0
Військові, студенти, волонтери, священики, викладачі, монахи та переселенці сьогодні долучились до святкування Хрестопоклонної неділі – тисячі містян пройшлися молитовною Хресною ходою у Львові.

Символом цьогорічної молитовної ходи став березовий хрест, який залишився неушкодженим після обстрілу у вересні минулого року ракетними установками с. Побєда, що на Луганщині.

Під час ходи проректори УКУ разом зі студентами зачитували цитати митрополита Андрея Шептицького, які, на думку молоді, є чудовим прикладом того, як люди у часи лихоліття мають переносити страждання і зберігати вірність Богові та Батьківщині. Молитовна хресна хода розпочалася біля Храму св. Архистратига Михаїла і завершиться біля Собору св. Юра.

 

 

 

 

Фото: Вголос


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!