У Львові художники продаватимуть картини для друку «Фронтової газети»

1968 0
14 жовтня о 15:00 у день Покрови Пресвятої Богородиці, в рамках благодійного концерту - телемарафону «Героям Слава», у дзеркальній залі Львівської опери пройде аукціон, на якому будуть представлені найкращі роботи більше двадцяти львівських майстрів. Кошти зібрані на аукціоні будуть спрямовані на друк першої української фронтової газети «Честь Вітчизни».

14 жовтня о 15.00 год., у день Покрови Пресвятої Богородиці, в рамках благодійного концерту - телемарафону «Героям Слава», у дзеркальній залі Львівської опери пройде аукціон картин, де будуть представлені найкращі роботи більше двадцяти львівських майстрів. Кошти зібрані на аукціоні  будуть спрямовані на друк першої української фронтової газети «Честь Вітчизни».

«Фронтові газети видавалися під час усіх воєн, і не лишень військових, але й, у часи визвольних рухів в Україні . Цей аукціон особливий, адже у ньому візьмуть участь багато відомих художників, скульпторів, майстрів декоративного мистецтва, зокрема, Михайло Демцю, Олександр Крохмалюк, Ігор Гавришкевич, Іван Крислач та інші, які люб’язно надали свої найкращі роботи для такої актуальної справи», - розповів голова спілки художників Львівщини Олег Микитка.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, вечері о 18:00 цього ж дня на сцені Львівської опери зірки української естради даватимуть благодійний концерт «Героям слава», у якому візьмуть участь: Оксана Білозір, Віктор Павлік, Тарака (Польща), Сестри Тельнюк, Ірина Федишин, Світлана Тарабарова, Тріода, Львівський Хор Руслани, LAVIVO, Балет Життя та ін. Ведучі – Анжеліка Рудницька та Дмитро Корнелюк.

Кошти, виручені з продажу квитків, будуть перераховані на особисті рахунки сім’ям загиблих солдатів. Квитки можна придбати у театральних касах міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!