У Львові в 25-ти школах деякі класи вчаться дистанційно через коронавірус

2300 0
Дитячі садки працюють без змін.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Станом на 18 вересня у 25-ти школах міста по одному чи два класи перейшли на дистанційне навчання через коронавірусну інфекцію. Про це повідомила керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик.

Читайте також: Чи вартує в час пандемії вакцинувати дітей від грипу. Пояснення

«Ми маємо зараз 25 шкіл, де один або 2 класи пішли на самоізоляцію, у зв’язку з тим, що захворів один з учнів. Звичайно, що є і випадки, коли хворіють педагогічні працівники», – повідомила Зоряна Довганик.

Водночас у Сихівському ліцеї на дистанційну форму навчання перевели всю старшу школу через випадки захворювання у вчителів. Початкова школа, яка розташована в окремому крилі, працює в режимі офлайн.

За словами Зоряни Довганик, всі дитячі садки у місті працюють у звичному режимі.

Додамо, що МОЗ дозволило школярам, які виходять із 14-денної самоізоляції, не робити ПЛР-тест, якщо у них немає симптомів ГРЗ.

Читайте також: Вони теж хворіють. Яким є портрет дитини з Covid-19 на Львівщині

Нагадаємо, що на Львівщині понад пів сотні шкіл у червоній карантинній зоні у Пустомитівському та Перемишлянському районах перейшли на дистанційне навчання.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!