У Львові євромайданівка з Одеси презентує 88 історій у facebook-стилі

1805 0
У п’ятницю, 14 листопада, о 18:00 у львівській Книгарні «Є» (пр-т. Свободи, 7) заступник голови Одеської ОДА, відомий блогер та журналіст Зоя Казанжи презентує свою книгу життєвих історій «Якби я була...».

Зоя Казанжи – відома українська журналістка, міжнародний медіа-тренер, активістка, одна з лідерів Одеського Евромайдану, а останні півроку – віце-губернатор Одеської області. Окрім цього, вона ще й письменниця.

«Хоч у книзі Зої «Якби я була…» і немає політики, міжнародної стратегії, журналістських розслідувань, але у ній присутнє виняткове вміння авторки співпереживати, помічати і відчувати деталі, з яких і будується наше життя. А ще майстерність правильно узагальнювати, коли у цьому є сенс, і не робити цього, коли недоречно. А ці риси і роблять Зою Казанжи тим, хто вона є чи у кабінеті облради, чи на Євромайдані, чи під час написання життєвих історій», – анонсують організатори зустрічі - "Видавництво старого Лева".

Книга «Якби я була…» – це 88 міських історій у facebook-стилі. Тобто історій, тлом для яких незмінно є Місто, а основним акцентом – емоції, увесь розмаїтий спектр від казкового захвату жінки, яка щойно закохалася, до пекучого страху дитини, яка щойно збагнула, що вона в цьому світі самотня. Написані живою мовою, ці історії стають своєрідним дзеркалом, де кожен читач може підгледіти своє відображення, піймати власний спогад, побачити реальність під іншим кутом.

Книга вийшла одразу двома мовами: українською і російською. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!