Політична реклама

У Львові їздитиме більше електротранспорту, якщо знайдуться водії

1447 0
Наразі щодня на лінії електротранспорту у Львові виходить 65 вагонів трамваїв та 60 тролейбусів.

Як повідомили у прес-службі Львівскої міськради, є можливість випускати більшу кількість транспорту, однак немає необхідної кількості водіїв.

Відтак, ЛКП «Львівелектротранс» спільно з Центром зайнятості проводять спеціальні навчання для майбутніх водії тролейбусів та трамваїв. Перший випуск 10 осіб має відбутись 10 травня.

«Сьогодні на лінії ЛКП «Львівелектротранс» ми можемо випустити щоденно не менше 85 трамваїв. Ми випускаємо щодення 65 трамваїв. Тільки тому, що у нас нема достатньої кількості водіїв, які б щодня працювали.

Ми спільно з Центром зайнятості розпочали навчання. В травні вже буде випуск перших 10 людей. Таким чином ми будемо нарощувати кількість трамваїв та тролейбусів, які будуть виходити на лінії», - повідомив Олег Синютка, перший заступник міського голови Львова

Як розповів Володимир Карпа, в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс», на сьогодні підприємство потребує приблизно 80 водіїв трамваїв та 60 водіїв тролейбусів.

«Зараз навчання проходять дві групи водіїв трамваїв та дві групи водіїв тролейбусів. Одна група – це 10 осіб. Випуск перших десяти людей – водіїв тролейбусів – буде 10 травня. Плануємо в травні набрати на навчання п’яту групу осіб – водіїв тролейбусів», - Володимир Карпа, в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!